curatare tapiterie auto profesionala

Cel putin o data pe an orice masina are nevoie de o schimbare de look, incepand cu exteriorul, continuand cu curatare tapiterie auto si apoi restul interiorului, inclusiv motorul. Sa ai o masina cu un interior curat este o necesitate de care depinde sanatatea ta, dar si a celor dragi tie care isi petrec si ei o parte din viata in autoturismul tau. Operatia de curatare tapiterie auto este la indemana oricui si poate fi facuta si acasa, dar daca vrei ceva de calitate e bine sa alegi servicii de specialitate.

Curatare tapiterie auto - detailing auto interior

Detailing auto interior este un termen mai nou aparut in Romania care reprezinta de fapt toate operatiunile de curatare a interiorului unui autoturism, inclusiv curatare tapiterie auto. Specialistii ne recomanda sa efectuam aceasta operatiune cel putin o data pe an sau chiar de doua ori pe an pentru interiorul din piele. Acest lucru nu doar ca ne face sa ne mandrim mai mult cu masina personala, dar in acelasi timp ne asigura un interior mai curat, mai purificat, fara microbii sau germenii cu care am putea intra in contact si care ne-ar putea dauna.

Curatare tapiterie auto material textil

Pentru a face o curatare tapiterie auto masinii proprii ai doua posibilitati, sa o faci singur cu produse din comert sau sa mergi la un centru specializat care iti poate oferi servicii de cea mai buna calitate, folosind produse profesionale. Pentru fiecare tip de suprafata, de material se foloseste o substanta special creata pentru a o curata. Se folosesc unelte speciale, pensule, aplicatoare destinate sa ajunga pana si in cele mai putin accesibile spatii. Nimic nu poate fi neglijat atunci cand scopul este o curatare tapiterie auto profesionala. Spalarea tapiteriei se face cu un aspirator special, cu dublu rol, de a injecta solutia de curatare si apoi de a extrage murdaria, lasand tapiteria curata si fara urme de pete sau sampon.

Curatare tapiterie auto cu interior din piele

Atunci cand interiorul masinii tale este unul din piele naturala masina ta necesita ingrijiri suplimentare si speciale in ceea ce priveste detailing-ul interior. Daca in cazul tapiteriilor textile este necesara o curatare tapiterie auto anuala, in cazul interiorului din piele situatia este diferita, fiind necesara o curatare cel putin o data la sase luni. Pentru tapiteria din piele se folosesc substante de curatare speciale cu ph neutru, care sa nu afecteze pielea, sa o decoloreze sau sa o faca sa se decojeasca. Se foloseste de asemenea un balsam special pentru hidratare, iar la final pielea, naturala sau sintetica, va fi tratata cu o crema hidratanta.

Indiferent care este interiorul masinii tale, din piele sau material textil, aminteste-ti ca cel putin o data pe an e nevoie de o curatare tapiterie auto atat pentru aspectul estetic al masinii tale, dar si pentru binele si sanatatea ta. La Car Clean vei gasi intotdeauna servicii de calitate, contacteaza-ne ori de cate ori ai nevoie de o curatare tapterie auto realizata de profesionisti, cu cele mai bune unelte si substante adaptate necesitatilor tale.